Aanbod

Namen maken is simpel

Of niet?

Je geeft je hond een leuke naam. Met veel overleg vinden jullie samen de naam voor je kindje. Maar een bedrijfsnaam bedenken? Eitje toch? Of toch niet? Past het wel? Wat doet de concurrentie? Kun je het wel spellen? Mag je die naam wel gebruiken?

Ontwijk de valkuilen van naamgeving en laat mij je helpen.

 

Namarama Namen

Op zoek naar een winnende naam voor je product, dienst of bedrijf. Ik bespaar je de tijd en moeite door dat voor jou te gaan doen. Eerst wil ik alles over je nieuwe initiatief te weten komen, om vervolgens met een lijst passende namen te komen.

Naam nodig?

Neem hier contact met me op.

Namarama Training

Op gezette tijden geef ik gratis online trainingen over naamgeving. Je kunt je hier voor de eerstvolgende training inschrijven.

Schrijf je nu in

Brand New Name

Wil je zélf aan de slag met namen maken? Start dan met Brand New Name. In dit programma ontdek je in korte tijd mijn methode en geef ik alle naamgeheimen weg die ik de afgelopen tijd ontwikkeld heb. Daarnaast gaan we samen je strategie en namen doornemen.

Meer informatie

Gratis e-book

Maak Naam Met Je Naam kun je nu gratis online bestellen en zit vol met praktische tips om je eerste stappen richting een geweldige naam te zetten.

Bestel

Maak Je Naam Onvergetelijk

In mijn boek Maak je naam onvergetelijk – Zo bedenk je een bedrijfsnaam die wél werkt, neem ik je mee in de wereld van naamgeving. Genomineerd voor Managementboek van het jaar!

Meer info