KVK Startersdag 2018 interview

Op de KVK Startersdag 2018 in Utrecht werd ik live geïnterviewd over de onderwerpen rechtsvorm, handelsnaam en KVK-inschrijving voor je bedrijf. Ik zat aan tafel bij interviewster Renate Schutte en Yvonne Nikkelen van de KVK. De onderwerpen die voorbij komen zijn:

  • Waarom is een handelsnaam zo belangrijk?
  • Wat vind ik van de naam Purple Duck?
  • Kan je eigen naam als bedrijfsnaam nog?
  • Hoe kan ik mijn naam vastleggen (zodat anderen er niet mee vandoor gaan)?
  • Het verhaal van de merknaam Pasta Leone.
  • Welke rechtsvormen zijn er mogelijk

Speciaal voor starters die nog vóór 1 december een fantastische naam voor hun bedrijf nodig hebben heb ik de workshop Onvergetelijke Bedrijfsnaam Voor Starters. Op woensdag 28 november ben je van harte welkom om samen met mij je ideale handelsnaam te ontdekken. Kijk hier voor meer info en inschrijven.

 

Ook interessant voor je:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share
Tweet
Share