Brand New Name

Ben je op zoek naar een onvergetelijke bedrijfsnaam?

Dan ben je hier op de juiste plek

Waarom?

Omdat ik je ga helpen met het vinden ervan!

Je naam is je belangrijkste bezit.

Zonder naam ben je niets. Niemand kan je vinden. Probeer dan maar eens aan klanten te komen. Waarom zou je dan zomaar een bedrijfsnaam kiezen? Want reken maar dat de meeste concurrenten er niet goed over nadenken. Zij hebben hun kans al gemist. Jij staat nog aan het begin van iets moois. Een onvergetelijke naam voor je bedrijf!

Misschien denk je nu, een goede naam bedenken kost tijd en energie. Of dat je daar heel erg creatief voor moet zijn. Of nog erger: je denkt dat alle goede namen weg zijn.

Maar ik weet, het kan anders.

Hoe zou het zijn als je straks een onvergetelijke naam hebt?

Een naam waar je alle voordelen van kent. Met alle marketing-kennis erbij om van die naam een succes te maken. Een naam die als een magneet werkt op je doelgroep. Die mensen makkelijk aan elkaar door kunnen vertellen.

Het kan. Ik leg het je uit.

Ik ben Floris Hülsmann en ik maak namen. Met Namarama doe ik dat dagelijks voor bedrijven groot en klein.

Bedrijfsnamen, namen voor diensten, nieuwe producten. Bruggen. Gebouwen. Modellen. You name it! Ik won er zelfs prijzen mee.

Ik ga je persoonlijk helpen om jouw naam te maken. Je krijgt mijn kennis, ervaring en creativiteit voor een ongelooflijk lage prijs.

De vraag is. Ben je er klaar voor?

Zit je in de startblokken om met je bedrijf van start te gaan?
Of ben je ZZP’er en sta je op het punt naar de Kamer van Koophandel te gaan?
Of wil je misschien een nieuw product of nieuwe dienst aan de man gaan brengen?
Dan is dit het moment voor een geweldige naam.

Je naam kristalliseert alles.

Je naam is het begin van alles wat je wil gaan doen. Het geeft je de handvatten om uit te leggen wie je bent, wat je doet en welke klanten je wilt aantrekken. Zelfs als je niks aan marketing of reclame zou doen, dan heb je met je naam nog altijd het sterkste marketinginstrument in handen. Want mensen weten je te onthouden. Ze kunnen over je praten en reclame voor je maken. Iedereen mag het horen. Bij jou – NAAM – moeten ze zijn.

Als ondernemer snap ik de waarde van dingen zelf doen.

Sommige zaken wil je aan specialisten overlaten. Maar echt essentiële dingen van je bedrijf wil je in eigen hand houden. Daarom geef ik je de tools in handen om je naam te ontdekken. Je krijgt toegang tot mijn online omgeving waarin ik al mijn kennis over namen deel. En nog veel meer.

Je krijgt:

 • De methode om snel tot ijzersterke namen te komen
 • Het beste kunt zeggen over je bedrijf, dienst of product
 • Doelgroep Blauwdruk die je altijd kunt blijven gebruiken om te weten voor wie je het doet
 • The Golden Grid, waarmee je precies ziet hoe goed de namen zijn die je in handen hebt
 • Weten hoe je je naam in de media lanceert
 • Alles over branding van je naam en hoe je die kunt realiseren
 • Mijn PERSOONLIJKE aandacht voor je naam en een live brainstorm over jouw nieuwe naam

Je krijgt geweldige inzichten voor je bedrijf, inzichten die je constant kunt blijven gebruiken. In je marketing. Op je website. Naar je klanten. Het is dé oplossing voor iedereen die serieus toe is aan een geweldige naam. Of het nou voor een bedrijf, merk, product, dienst of wat dan ook is. Een sterke naam zorgt dat je klanten meteen in de juiste ‘stand’ zet. Dat mensen snel begrijpen wat je doet en wat je geeft. Je hoeft je nooit meer te schamen voor je naam.

Maar dat is nog niet alles.

 • Persoonlijk en live advies
 • Overzichtelijke stappen
 • Heldere video’s
 • Een gids vol handige oefeningen
 • En heel veel tips & tricks

Inmiddels hebben tientallen ondernemers al gekozen voor Brand New Name. En met succes! Zij snappen als geen ander hoe je met namen je klanten kunt verleiden. Wil jij dat ook?

Investering

De investering voor Brand New Name is €1475,- (ex. BTW) eventueel te voldoen in drie maandelijkse termijnen van €495,- (ex BTW). Dat is een fractie van de prijs die je normaal voor naamcreatie zou betalen. Daarmee krijg je alle toegang, direct. En heb je straks een naam waar je zelfverzekerd en succesvol mee kunt ondernemen.

Garantie

Je hebt levenslang toegang tot het programma en kunt het altijd gebruiken als je weer nieuwe namen wilt ontwikkelen. Mocht je niet tevreden zijn – om wat voor reden dan ook – dan kun je binnen 14 dagen na aanmelding je afmelden en ontvang je je aankoopbedrag terug. No questions asked.

Aanmelden

Dat kan direct hieronder, maak een keuze:

Ja, ik meld me in één keer aan
Ja, ik meld me aan met 3 termijnen