bedrijfsnaam bedenken

Whitepaper Bedrijfsnaam Bedenken

De 7 inzichten voor een naam die past bij je Visie, die Tijdloos en Herkenbaar is

Namarama maakt namen voor:

Gratis whitepaper Bedrijfsnaam Bedenken

Dit gratis whitepaper wordt je aangeboden door Floris Hülsmann, de naamexpert. Met Namarama helpt hij vele bedrijven aan de juiste positionering van hun bedrijf, merk, product of dienst. Tot zijn klanten behoren ABN-AMRO, Samsung, Subway, Vattenfall en Zilveren Kruis, to name a few. Naamgeving is voor velen lastig, maar met wat hulp kom je er zo!

Ben je druk met het zoeken naar de juiste naam voor je dienst, product of bedrijf? Een naam die klopt, die past, een waar iedereen het over eens is? Stop met zoeken. Je staat op het punt om toegang te krijgen tot vele jaren ervaring en kennis uit het namenvak.

Flors Hülsmann, naamexpert

Wat staat er op het spel?
Alles! De naam die je kiest is het eerste wat je klanten zullen zien, horen en onthouden. Zonder naam ben je niets. Maar als die eerste indruk niet goed is, dan zal het ook altijd zo blijven. Dit is je enige kans om je uniek neer te zetten en te zorgen dat je bijblijft in het brein van je klanten.

In onze exclusieve Whitepaper “Bedrijfsnaam Bedenken” delen we niet minder dan 7 doorbraakinzichten die de basis zullen vormen voor een naam die:

  • Doordacht is en perfect past
  • Connectie met je doelgroep maakt
  • Je echt onderscheidt van de rest

Voor Wie Is Dit Bedoeld?

Of je nou een ondernemer bent of werkt bij een groot bedrijf en worstelt met het vinden van de perfecte, dan is deze Whitepaper speciaal voor jou. Ontwijk de valkuilen en pak het vanaf het begin goed aan.

Wat Ga Je Ontdekken?

  • Welke naamkansen iedereen laat liggen, maar jij straks niet
  • De dure gevolgen van een foute naamkeuze en hoe je die vermijdt
  • Nuttige links voor naamgeving die niemand je vertelt
  • Welke stappen je moet doorlopen voor een soepel proces
  • Dat hoe je nu denkt over naamgeving niet klopt!

Klaar om te Beginnen?

De weg naar het kiezen van de perfecte naam is niet eenvoudig, maar met onze inzichten ben je al een heel eind op weg. Je kunt het hier nu direct downloaden.

Direct bestellen

Dat kan hier: