Alle cases

ENCOR

Nieuw werk: ENCOR

Encor is een samenstelling van Energy en Corporation.

Het bedrijf Remon heeft een behoorlijke track-record opgebouwd met boren voor warmtepompen. Maar ze doen veel meer. Met hun kennis weten ze installateurs perfect bij te staan. Nu ze hard groeien en internationaal gaan opereren was de naam Remon niet meer toereikend.

De naam

Encor klinkt als het Franse woord Encore. Dat staat voor ‘nog’. Nog een keer. Herhaling. Toegift. Omdat Encor weet welke stappen er nodig zijn om hun klanten goed te helpen en dat keer op keer herhalen. Maar ook dat ze meer doen, nog meer dan je verwacht.

Energy is bodemenergie, aardwarmte, mensen met energie, kennis. Het woord energie komt van het Griekse Energeia. Dat waarschijnlijk voor het eerst gebruikt werd in het werk van Aristoteles.

Corporation is bedrijf, maar ook samenwerking, samen oplossingen bedenken en uitvoeren. Het woord komt oorspronkelijk uit het Latijn en betekent deel van het lichaam, onderdeel van een geheel.

Maar Cor kan ook voor core staan. De kern. Zij komen tot de kern. Zij komen letterlijk dichter bij de aardkern. Of energie is de core (business).

 

Kortom: ENCOR.

Ontwikkeld in samenwerking met branding design agency Today.