Over

over Namarama

Na 20 jaar werken bij de grote reclamebureaus wist Floris een ding zeker: namen maken is het mooiste wat er is. Hij werkte aan prijswinnende campagnes voor merken als Heineken, Samsung, Sony en diverse automerken.

Sinds 2016 is er Namarama. Daarin nemen wij het lastige traject van namen bedenken uit handen en helpen zo bedrijven en merken aan de juiste positionering. Onze methode maakt stap-voor-stap duidelijk waar je met je bedrijf heen wilt en welke kansen er voor jou zijn met een nieuwe naam. Daarbij gebruiken we inzichten uit marketing, psychologie, taalkunde en merkstrategie.

“Een naam kun je vaak maar één keer kiezen, wij weten hoe je die keuze het beste kunt maken” Floris Hülsmann schreef er het boek “Maak je naam onvergetelijk” over. Daarin helpt hij starters met een stappenplan om tot de juiste naam te komen. Zijn naam-inspiratie deelt hij in De Namarama Show podcast en De Zo Genaamde Podcast op De Ondernemer.nl. Ondertussen werken wij hier aan naamgeving voor bedrijven als ABN-AMRO, BUX, Cohedron, Pearle, Subway, TUI en Zilveren Kruis. Ook werken wij voor scholen en overheid, zoals de Gemeente Deventer, Porteum en het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.

Maak een afspraak

Namarama werkt al voor:

Namarama in het nieuws

Je komt ons ook overal tegen

Gratis ebook: Check je naam!

Met 5 onmisbare tips voor je beste naam.

Download gratis