Alle podcasts

Podcast

Hoe je grootste belemmering je grootste kracht kan zijn met Jente Kater.

De Namarama Show

Wie ook de hele wereld over gaat maar daar niet zijn kantoor voor uit hoeft is Jente Kater Jente is oprichter en eigenaar van Voicebooking.com. Niet een heel origenele naam, maar zegt wel precies wat ze doen. Ze boeken stemmen voor je. Een voordelige manier om aan een professionele voice over voor je video of radioreclame te komen. Met klanten en stemmen uit de hele wereld, van NL tot FR tot Abu Dhabi.

Jente vertelt je alles over hoe je met de juiste stem en juiste intonatie je publiek kunt raken. Ik kwam Jente tegen op Linkedin waarin hij in een video heel duidelijk uitlegde dat je jouw merknaam of bedrijfsnaam nooit teveel nadruk moet geven in een voice over. In de show vertelt hij daar nog meer over, heel interessant.

Toen ik contact met hem opnam voor de Show onthulde hij een bijzonder detail. Het laatste wat je achter een ex-Radio538 DJ zou zoeken. Jente schreef: “Je weet toch wel dat ik stotter?”. Nee dat wist ik niet maar mijn interesse had hij meteen. Iemand met zo’n mooie stem en die zo strak op video overkomt blijkt te stotteren? Hoe dan? Jente vertelt je er alles over, met hier en daar een stotter dus. Ik vind het fascinerend. Het laat mij zien dat je grootste belemmering juist je grootste kracht kan zijn. Als ik zou stotteren zou ik nooit radio DJ durven te worden met een live uitzending. Laat staan solliciteren. Hoe doe je dat dan? Dit en nog veel meer over de wereld van stemmen in deze aflevering van De Namarama Show. Veel luisterplezier.

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *