Alle podcasts

Podcast

Laat LinkedIn voor je werken met Victor Huiting

De Namarama Show

Ik spreek met Victor Huiting van Rivercloud. Victor heeft zich gespecialiseerd in LinkedIn en weet als geen ander hoe je dit sociale netwerk kunt benutten voor je business. Hij geeft trainingen aan bedrijven en helpt ook mensen 1 op 1 om hun profiel op orde te krijgen. Zelf ben ik enorm fan van LinkedIn. Ik krijg er leads door, leer nieuwe mensen kennen en er komt altijd een hoop inspirerende informatie langs. Daarnaast post ik zelf ook regelmatig tips en inzichten op LinkedIn.

Victor startte ooit met ondernemers helpen aan meer klanten te komen, maar ontdekte toen dan LinkedIn dé manier was om dat te doen. Hij vergelijkt het dan ook met een netwerk bijeenkomst waar je nieuwe mensen ontmoet, inspiratie opdoet en – als je het goed doet – nieuwe opdrachten vergaard. En Nederland doet het goed, driekwart van de beroepsbevolking zit op LinkedIn. Dat is uniek in de wereld.

In deze aflevering krijg je in korte tijd een goed beeld van hoe LinkedIn voor je kan werken, wat je wel en vooral niet moet doen om aandacht te krijgen en hoeveel hashtags je het beste kunt gebruiken om je post goed in de kijker te krijgen. Ook kijken we naar de toekomst van LinkedIn en de nieuwe functionaliteiten die eraan zitten te komen.

Ik wens je veel luisterplezier.

 

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *