Alle podcasts

Podcast

Ontdek het ware noorden van je bedrijf met Menno Braakman

De Namarama Show

Steeds meer mensen ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde. Wie dat ook aan den lijve ondervond was Menno Braakman. Zijn werkreis startte ooit in de wereld van marketing bij grote bedrijven. Tot hij erachter kwam dat hij alleen maar een masker naar de buitenwereld toonde en nooit zichzelf was. Daar kwam hij bijna te laat achter…

Ik ontmoette Menno voor het eerst 9 jaar geleden toen ik creatief directeur was bij KONG, de digitale tak van reclamebureau N=5, bekend van hun NS reclames (N=5 werkt voor NS… nog nooit die link gelegd eigenlijk). Hij was marketingmanager bij Orangina en we hebben daar een paar hele mooie campagnes ontwikkeld. Jaren later kwam ik hem plots op de markt in Deventer tegen, met zijn vrouw Sabine Uitslag en kinderen. Het duurde even voordat ik hem herkende. Dit was een hele andere Menno dan de strakke marketingmanager van jaren terug. We praatten even en maakten een afspraak voor een kopje koffie. En zo zagen we elkaar vaker en bleken we een hoop raakvlakken te hebben. Een daarvan is een enorme interesse in dat wat we niet kunnen zien maar wel voelen… emoties, gevoelens en het ‘s-woord’: spiritualiteit.

Toen Menno numerologie had ontdekt ging hij helemaal AAN. Ik heb er zelf ook kennis mee gemaakt en het is fascinerend welke wereld er voor je open gaat dankzij de nummers die je met je meedraagt. Ik weet dat dit voor sommigen wat far fetched lijkt. ik zou zeggen als je jezelf als open minded beschouwd ga je heel veel uit deze aflevering halen.

In dit openhartige interview geeft Menno in zijn reis en de wereld van numerlogie. De wetenschapper in Menno ging op onderzoek en ontdekte de kracht van de nummers. Ze geven woorden aan dingen die we vaak wel voelen, maar lastig kunnen zeggen. Op die manier kan hij onvermoede talenten bij menig werknemer ontdekken en teams en organisaties beter laten werken. Hoe fijn is het om te weten waar je (misschien onbewust) in vastloopt en welke oplossing er voor je in het verschiet ligt? Menno haalt het allemaal naar boven.

Met zijn bedrijf Inner Kompas (de uitleg van deze naam starten we mee uiteraard) zeilt hij nu door de zakelijke wereld en haalt hij de onderbewuste stromingen die bedrijven vaak hebben naar de oppervlakte. Om op die manier leiders en werknemers de plek te geven die ze verdienen, waarin ze beter kunnen groeien en meer werkgeluk kunnen vinden.

Ik wens je veel plezier met dit boeiende interview.

Ontdek het ware noorden van je bedrijf met Menno Braakman

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *