Alle podcasts

Podcast

Verpakkingen op grote hoogte met Ariane van Mancius

De Namarama Show

Vandaag spreek ik met Ariane van Mancius, oprichter van Now New Next. Ze is specialist in food en packaging trends. Ze ontwikkelt verpakkingen en branding voor de foodindustrie met speciale focus op de luchtvaart. De verpakking van je product is voor haar net zo belangrijk als de naam. Ze heeft het vaak genoeg zien gebeuren dat er zonder de juiste naam het succes ook vaak uitbleef. En andersom. Ze houdt de trends nauwlettend in de gaten en dat maakt een belangrijk deel van haar succes uit.

Haar carrièrepad is razend interessant, van de eerste lopende band sushi-bar in Nederland (Zento, je hoort ook nog waar die naam voor staat) tot een miljoenenbedrijf samen met haar man. Maar nu na een burn-out en moederschap met een paar flinke uitdagingen – heeft ze een bedrijf gevormd dat precies past bij wie ze is en wat ze wil zijn. Met alle successen van dien. Juist door ontdekt te hebben wat haar krachten en zwaktes zijn werkt ze nu voor de grootste spelers op retail-gebied en maakt de mooiste dingen.

Ariane gaat als een raket, dus blijf opletten want ze deelt volop mooie inzichten en dingen die je nog niet wist. Zoals welke landen het meeste voedsel ter wereld exporteren? Of waarom de luchtvaartindustrie nog niet van het plastic af kan? En weet je waarom voeding en duurzaamheid bij de nieuwe generatie zo hoog op de agenda staan? O ja en blurring… die term komt ook nog een paar keer terug. Je hoort het allemaal in deze wervelende aflevering van de Namarama Show.

 

Verpakkingen op grote hoogte met Ariane van Mancius

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *