Alle podcasts

Podcast

De skatende goochelaar en favoriete regisseur van Lionel Messi (Marco Grandia)

De Namarama Show

Je hebt vast wel eens een commercial met Lionel Messi erin voorbij zien komen. Dan is de kans groot dat de regisseur van deze commercial Marco Grandia is. Marco Grandia, is dat echt zijn naam? Je hoort het zo.

Marco is het regievak zo’n beetje toevallig ingerold. Hij hield van skaten en filmen en van het een kwam het ander. Veel van zijn werk is sportgerelateerd of heeft een documentaire-stijl. Het begon ooit met voetballers in commercials, waaronder die van C1000 Superhelden met voetballers Dirk Kuyt en Klaas Jan Huntelaar. Maar daar hield het niet op. Ook maakt hij commercials voor Turkish Airlines. In de commercial van deze luchtvaartmaatschappij, waarin Lionel Messi en Kobe Bryant in een vliegtuig zitten en vechten om de aandacht van een 8-jarig jongetje. Het leidde ertoe dat Marco op de preferred supplier lijst van Messi kwam te staan.

Commercials schieten met zulke dure modellen vraagt om een hoop planning en aandacht. Er mag niks mis gaan. Vandaar de naam van zijn nieuwe maatschappij, Grandias Army of Love.

Je zou denken dat Nederland te klein is geworden voor Marco, maar niets is minder waar. Sinds hij vader is vertoeft hij steeds meer in Amsterdam en werkt hij enthousiast mee aan nieuwe binnenlandse producties. O ja en hij goochelt er ook nog naast, zo leerde hij tijdens corona hoe je een heel kaartspel uit je hoofd kunt leren.

Dat en meer hoor je allemaal in deze nieuwe aflevering.

Floris Hülsmann en Marco Grandia

SHOWNOTES

Marco Grandia

Grandia’s Army of Love

Turkish Airlines Commercial

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *