Alle podcasts

Podcast

De 9 levens van Nederlands bekendste stuntregisseur Willem de Beukelaer

De Namarama Show

Op bijna 300 films staat hij op de aftiteling. Zoon van de eerste stuntman in Nederland. Stond al als kind op de filmset. En is nu bezig aan een nieuw leven als regisseur. Willem de Beukelaer werkte met de grote namen uit de filmwereld: Jacky Chan, Paul Verhoeven, Renny Harlin. Stunts, hoe gaat dat in zijn werk? Waar moet je bang voor zijn? De vele jaren filmwerk zijn niet onbeloond gebleven. Hij heeft een Gouden Kalf gekregen en is nu ook jurylid voor de bekendste naam in prijzenland: De Oscars. En Willem doet meer, hij heeft een aantal horecazaken op zijn naam staan (met intrigerende namen, dat hoor je vanzelf). Zo staat hij met een been in de filmwereld en een in de ondernemerswereld. Hoe vergaat hem dat?

Nu werken we samen aan een oude droom: zelf een film maken. Ik heb het scenario geschreven en Willem gaat de regie op zich nemen. Het script is gebaseerd op een zwarte bladzijde uit Willems leven toen hij weduwnaar werd. Maar de cirkel is bijna rond. Als de film klaar is gaat Willem op huwelijksreis en start een nieuw leven met zijn nieuwe verloofde!

Dit is de eerste live podcast met publiek, met dank aan Locatie Punt in Deventer.

STEUN ONS FILMPROJECT

Iedereen werkt al belangeloos mee, maar de acteurs willen we graag betalen. Ook voor de apparatuur zullen we wat kwijt zijn. Maar als je meedoet wordt jij ook onderdeel van onze film. Hoe dat werkt zie je hier: bit.ly/losdefilm

 

Willem de Beukelaer en Floris Hülsmann

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *