Alle podcasts

Podcast

Do’s and dont’s van marketing met Wing Cheung (Synerflow)

De Namarama Show

Wil je even lekker wat stevige meningen over marketing? Enter Wing Cheung! Hij is founder en digitaal strateeg bij Synerflow. Binnen het B2B- marketingdomein heeft hij een bewezen trackrecord aan zowel de klant- als bureauzijde. Door al die ervaring weet hij ook precies waarom hij een eigen bureau is begonnen. Hij ziet als geen ander de kansen die sales en marketing kunnen bieden voor bedrijven. Al meer dan 15 jaar helpt hij ze met het ontwikkelen en implementeren. Hij heeft dan ook een lekker eigenwijze kijk op marketing!

“De Buyer Persona is de strontvlieg van de marketingconcepten”

Wing is lekker stevig in zijn commentaar op bepaalde methodes uit de marketingwereld. “Waarom je helemaal vastpinnen op een persoon? Neem nou Henk met z’n rode onderbroek en Mercedes voor de deur. Je kan er niks mee in je instellingen voor targeting. Er zijn diverse onderzoeken gedaan die bewijzen hoe mis het kan gaan daarmee.” Wing geeft nog een treffend voorbeeld van een biermerk waarvoor hij werkte, smullen.

Onderzoeken en podcasts consumeert hij dagelijks en daarnaast spreekt hij vele marketeers over hun hindernissen. Zoals de laatste op het NIMA Exchange event. Daar kreeg hij de vraag: ‘werkt account based marketing nog?’ Hij vertelt je precies hoe hij daar over denkt.

Kortom weer een aflevering vol met interessante marketinginzichten. Veel luisterplezier.

Wing Cheung & Floris Hülsmann

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *