Alle podcasts

Podcast

De geheimen van LinkedIn onthuld met Victor Huiting (Rivercloud)

De Namarama Show

Vandaag in de Namarama Show verwelkomen we Victor Huiting, een ware LinkedIn-master. Victor, actief op LinkedIn sinds 2007, is een van de pioniers in Nederland die officieel LinkedIn gecertificeerd is met zijn bedrijf Rivercloud. Maar… hij gaat van naam veranderen.

Sinds 2014 zet hij zijn expertise in om ondernemers en sales professionals te ondersteunen in het vergroten van hun zichtbaarheid en het aantrekken van betere klanten via LinkedIn. Victor is gepassioneerd over de mogelijkheden van LinkedIn voor b2b-professionals en deelt deze kennis via heel veel artikelen en trainingen. Met zijn ruime ervaring in sales en een enorme passie voor LinkedIn, heeft hij een persoonlijke, praktische en plezierige aanpak om meer leads, klanten en vrijheid te realiseren.

In ons gesprek geeft hij je meer inzicht in de power van LinkedIn. Wat staat er nog te gebeuren in de nabije toekomst? Wat wordt de invloed van AI? En veel tips over wat je vooral wel en niet moet doen op dit platform en hoe het je zomaar meer klanten of medewerkers kan opleveren.

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *