Alle podcasts

Podcast

Het inzicht dat alles verandert met Natasja Hoogenboom

De Namarama Show

Natasja is een vrolijke wervelwind die al 10 jaar bedrijven hielp om de perfecte offerte te schrijven en aanbestedingen te winnen. Toch begon er een tijdje geleden iets te knagen. Want ook al trainde ze grote organisaties om verder te komen met hun offertes, er zat altijd iets anders in de weg. Toen ze dat eenmaal doorhad, veranderde dat haar kijk op haar werk en hoe ze beter deze mensen kon helpen.

Het inzicht was dat er vaak veel verkeerd ging door… stress. De druk die een offerte op een bedrijf kan leggen is enorm. Geen klant, geen geld, geen geld, geen voortbestaan. De meest zwarte scenario’s komen voorbij, allemaal omdat er een offerte moet worden geleverd. Herkenbaar toch? Maar de stress zorgt niet voor een betere offerte, eerder een slechtere. Dus hoe kun je nou beter met die stress dealen?

Daarvoor ontdekte ze een inzicht dat haar hele wereldbeeld deed kantelen. Het was een marketingmanager die haar een vraag stelde en toen ontdekte ze het. De drie principes. Een filosofie van de Schotse lasser Syd Banks, die van de ene op de andere dag deze ingeving kreeg en er sindsdien velen mee inspireerde. Natasja heeft er haar draai aan gegeven en leert nu bedrijven om beter met hun stress te dealen, met alle positieve gevolgen vandien. Wat de drie principes zijn en hoe ze werken dat hoor je in deze nieuwe aflevering.

Natasja Hoogenboom

Floris Hülsmann & Natasja Hoogenboom

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *