Alle podcasts

Podcast

Het miljoenenidee van Esther Leloux (We Are Eves)

De Namarama Show

Stel je voor: een wereld waarin je nooit meer hoeft te twijfelen over je aankopen van beautyproducten, waar elk cosmetisch item wordt beoordeeld en onderzocht door een community van gepassioneerde individuen. Nou, die wereld bestaat en heet dus We Are Eves.

In deze aflevering heb ik het genoegen om te praten met de fantastische Esther Leloux, het brein achter We Are Eves: het grootste reviewplatform voor cosmetica in Europa. Deze innovatieve onderneming heeft de beauty-industrie in rap tempo veroverd en aanzienlijke financiering opgehaald om haar groei mogelijk te maken. Zo haalde ze net weer 2,5 miljoen Euro op in een nieuwe investeringsronde.

Ik ken Esther nog uit mijn reclame-verleden waar we samenwerkten voor klanten als Vodafone en Interpolis. Daar leerde ik haar al kennen als een daadkrachtig persoon met passie voor haar werk. Nu is ze helemaal geswitcht naar het ondernemerschap, iets wat ze al vanaf heel jong ambieerde (en hoe, ze liet zich voor haar speurtochten betalen). Hoe is het om in de wereld van start-ups te verkeren? Welke uitdagingen kom je tegen? En wat doe je met al die miljoenen?

Je hoort het verhaal van We Are Eves, met een bescheiden begin tot de opmerkelijke opmars naar de top. Esther deelt haar inzichten over wat ervoor nodig was om deze successen te behalen. Want hoe wrang het ook klinkt, het is maar weinig vrouwen gelukt om zo succesvol te zijn met een idee.

Maak je klaar om geïnspireerd te worden terwijl we het hebben over het fenomenale succes van We Are Eves.

Esther Leloux

Floris Hülsmann & Esther Leloux

 

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *