Alle podcasts

Podcast

Het nut van goed design met Jop Quirindongo

De Namarama Show

Vandaag spreek ik met de Amsterdamse ontwerper Jop Quirindongo van Lowres Creative Studio. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Jop gewerkt bij reclame-, retail- en designbureaus, was hij partner en design director bij een bekend designbureau en doet hij al vele jaren freelance projecten.

Quirindongo. Dat is nog eens een naam, de oorsprong is Curaçao. Maar we hebben het natuurlijk over zijn bedrijfsnaam Lowres, dat vind ik nou een lekker tegendraadse naam in deze branche. Jop maakt echt schitterend werk voor hele diverse klanten. Eigentijds en helder design.

Ooit begonnen met digitaal ontwerp en nu de partij voor complete merkidentiteiten. Zijn naam verwijst naar hoe hij te werk gaat. Hij begint altijd met snelle schetsen, lage resolutie om van daaruit zijn plan te maken.

Hoe gaat hij te werk voor grote en ingewikkelde projecten? Op welke manier kom je tot de beste stijl voor een klant? Waar moet je als merk op letten als je met je visuele identiteit aan de slag gaat? Waar haalt Jop zijn inspiratie vandaan? Je hoort het allemaal in deze nieuwe aflevering.

Floris en Jop

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *