Alle podcasts

Podcast

Hoe maak je content voor de hele wereld? Met Maurice Wenneker (PAKT)

De Namarama Show

Ik start even met een hele leuke mededeling want er komt een live aflevering van de Namarama Show aan. Hier in Deventer bij Locatie Punt op het Havenkwartier, dat is op een steenworp afstand van mijn kantoor, zal ik mijn eerste live Show opnemen. En met een wel heel bijzondere gast, want dat hoort natuurlijk bij een live Show, niemand minder dan Nederlands bekendste stuntman, winnaar van een Gouden Kalf, stunt coordinator van films als Zwartboek, Nova Zembla, Komt een vrouw bij de dokter, Alles is liefde en nog 300 andere films… Willem de Beukelaar. Over filmtitels, de namen van zijn eigen ondernemingen en zijn nieuwste filmproject. Dat is een korte film waar ik het scenario voor geschreven heb. Dus al met al een bijzondere avond. Vrijdag 31 maart is het zover. De toegang is gratis, de drankjes niet haha, locatie Punt, Havenkwartier Deventer, om 20:00 uur starten we. Ik zou het geweldig vinden als je ook komt.

En dan nu naar mijn gast van deze week: Maurice Wenneker. Maurice is mede-eigenaar van het snelgroeiende filmproductiebedrijf PAKT (met een k). Lang was het Wenneker punt tv maar toen er meer bedrijven bijkwamen was die naam niet meer houdbaar. Ik mocht er ook over meedenken. Wat ze doen bij PAKT is echt uniek, ze maken namelijk content voor merken die over de hele wereld zichtbaar willen zijn. Dus dat betekent heeel veel talen, heel veel shots, heel veel formats. Maar daar hebben ze hun specialisme van gemaakt en niet voor niets, het zorgt voor grote opdrachten van Philips, Nestle, Nike, Zalando, Electrolux en ga zo maar door.

Maurice nodigde mij uit op zijn vakantiehuisje op een klein eilandje in Vinkeveen. De perfecte plek voor een goed gesprek.

 

Maurice Wenneker en Floris Hülsmann

SHOWNOTES

Maurice Wenneker

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *