Alle podcasts

Podcast

Meer tijd, meer energie en meer plezier met Tabe Ydo

De Namarama Show

Tabe Ydo is auteur en bedenker van de One Day Methode. Een methode waarmee je in 1 dag je hele leven kan veranderen en meer tijd en meer energie tot je beschikking krijgt. Meer tijd en meer energie, wie wil dat nou niet? Tabe is naast One Day’er ook een bevlogen ondernemer die ongeveer alles heeft meegemaakt wat je als ambitieuze ondernemer kan meemaken. Een faillissement, een beursgang en twee burn-outs.

Meer energie krijgen ingewikkeld? Dat is het helemaal niet. Sterker nog, veel onderdelen van zijn methode paste ik zelf al toe in mijn leven en dat doe ik niet voor niets. Het geeft je echt meer leven en joy om dit te doen.

Ik wil nog niet teveel weggeven, maar het gaat over mediteren (wat Tabe zeker niet wil labelen als mediteren, maar gewoon zitten met je ogen dicht), ademhalen en vroeg opstaan. Het gaat over duidelijke keuzes maken. Wat laat je toe in je leven, in je brein? En wat niet? Hij komt volop met sprekende voorbeelden om je duidelijk te maken hoe dit werkt.

Wat Tabe bewoog om dit boek te schrijven en hoe hij zijn methode in zijn eigen leven toepast dat hoor je allemaal in deze nieuwe aflevering van de Namarama Show.
Deze nieuwe aflevering is mede mogelijk gemaakt door de podcast specialisten van Audio Agency Airborne in Amsterdam die mij belangeloos hun ruimte beschikbaar hebben gesteld.

Tabe Ydo

Deel deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *