Alle artikelen

Je naam neemt nooit vakantie

Artikel

Je naam

neemt nooit vakantie

Je naam neemt nooit vakantie

Je naam neemt nooit vakantie

Gek besef misschien, maar je naam gaat nooit met vakantie. Sterker nog, je naam blijft werken tijdens de vakanties. Je naam leeft. Op internet. In de hoofden van je klanten. Op social media. Dus alle reden om je naam in actie te laten komen ook als jij weg bent.

Jij kunt jouw naam voor je laten werken terwijl je op vakantie bent. Daar zijn verschillende insteken voor.

 

Out of office wordt In to business

Het is zeker geen slecht idee om je out-of-office functie van je mail aan te zetten als je op vakantie bent. Maar waarom alleen maar melden dat je weg bent? Doe je mailers een onweerstaanbaar aanbod voor als je weer terug bent. Verplicht ze om hun reactie te sturen op de dag dat je weer bereikbaar bent. Zo wordt je niet vergeten terwijl je weg bent.

 

Blijf posten

Je kunt met diverse apps zorgen dat jouw berichten automatisch op je social media worden geplaatst. Al is het maar 1 bericht per week, je houdt je bedrijfsnaam er toch levend mee. Dat kan met Hootsuite. Zelf ben ik fan van Later (leuke naam ook). Zo kun je blijven posten terwijl je zelf heerlijk langs het strand of in de bergen wandelt.

 

Leef je in

De zomervakantie is een unieke tijd. Mensen zijn wat relaxter, warmer en rustiger. Leef je in en sluit aan op het gevoel van je potentiële klanten en kom met aanbiedingen, verhalen en foto’s die de thuisblijvers niet jaloers maken (jij op een zonnig strand met een kokosnoot in de hand) maar wel voor een zonnige glimlach zorgen (jij op kantoor in vakantie-outfit met een kokosnoot in je hand).

Heb jij ook nog een leuke vakantie-tip? Zet het in de reacties.

 

 

Ook interessant voor je:

Deel dit artikel:

[social_warfare buttons='twitter,pinterest,facebook,linkedin']

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *