Alle artikelen

Nieuwe namen van Namarama

Artikel

Nieuwe namen

van Namarama

NIEUWE TIJDEN, NIEUWE NAMEN

Nieuwe namen van Namarama

Corona zorgt voor stilstand, maar ook voor vooruitgang.
Wat een gave nieuwe projecten ontstaan er overal.
Ik mocht voor drie toffe projecten – al dan niet belangeloos – de naam bedenken:

 

WIJSLIJST

Thuisonderwijs is een must deze dagen, maar vraagt veel van ouders en onderwijzers. Er is een hoop online mogelijk, maar waar en hoe en wat? Vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Op Wijslijst vind je hieruit geselecteerde informatiebronnen en initiatieven. Dagelijks ge-update en behapbaar klaargezet door leraren, onderwijsexperts en Leraren van het Jaar. De site staat hier: wijslijst.nl.

 

SCREENATION

Bij veel grote bedrijven zit nu iedereen vanuit huis te videobellen. Dus kijk je ongewild bij iedereen in de huiskamer mee. Screenation (een natie van schermen) zorgt voor eenheid door schermen thuis te bezorgen bij alle werknemers. Deze zijn zodanig ontworpen en van corporate branding voorzien dat elk videogesprek weer professioneel oogt.

 

BUSINESS AS UNUSUAL

Een platform voor en door ondernemers vol kansen in de Corona-crisis. Meer dan ooit voelen ondernemers de drang om elkaar te helpen (ik ook) en initiatiefneemster Ilona de Baar kreeg in korte tijd allemaal mensen zo gek om te helpen. Deze naam sprong er meteen voor ons uit, met een bepaalde luchtigheid door een draai te geven aan een bekende quote. Je vindt hier binnenkort meer over op LinkedIn.

Welke initiatief is jouw favoriet? Zet het hieronder in de reacties.

 

 

Ook interessant voor je:

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *